Myspace Bubbles Note Generator




Sunday, April 28, 2013

KEM ALUMMI PILLARS FESTKON 8 SIDANG AKEDAMIK 2012/2013

Assalamualaikum,,, opss kem ney dh lma dah tp tagak2 lam draft,, lma sngt xbukk kan,,,
ha nmpak x kt ctu kemlasan dya!! hahaha
okeh3..
hurm aku pom xthu la kan cm na aku leh trjebak lam benda ney..
ney semua bermula bila aku g kem jati diri dan patriotisme tuk lengkapkan seven pillars aku...
hurm aku pom cm iye2 jew la kan,
jiwa aku terpnggil tuk msok group ney bina melibtkan kepimpinan,,
yes!! memng aku xdak ciri2 2 tp aku sngt berminat lam bidng 2..
pemimpin!!

hurm then dpt la msj yg kena g kem kt KEM BENDANG MAN,SIK,KEDAH,,,, punyalah xcited kan,,
hahah cuz smpai pada trikh 2,aku xbalik lagi kot umah,,,
so dpt lalu kt tol pendng 2 pom okeh lah...

dpt jgk aku lepas rindu kt umah,,
hahaha then smpai kat R&R gurun 2,
rehat2 jap,, then dya bg masa tuk itaowg mkn pagi...

hurm lam kul 11 cm 2 bru bertolak g sik,,trun tol gurun lah...
then lam kul 12 cm 2 smpai lah...
punyalah ulu kan,, hahaha

then bila dh smpai 2,, ada lah taklimat ckit,then agih2 khemah.. patutnya stu khemah kena 10 owg dok tp da kesilapn mengira,khemah yg aku duk 2 4 owg jew,, hahaha
aku ,mirah ,kak pikah n kak maya...
tp punyalah panas kt lam khemah 2..
YA ALLAH, hanya Tuhan yg thu perasan aku time 2...
dengan dahaga airnya...
adesss budk2 ney men2 plak ngan aku...
g sorok air masak aku,,,
lagi 10syen aku...
huhu

huh ary jumat,sabtu 2 memng bowink gila,,, asyik dengar ceramah ja n LDK..
tp okeh lah,,, aku kenai bnyak kawan dri kos lain2,,,


then mlm 2 bru lah da xtvt xtrem ckit...
aku kena jalan sorng2 lam hutan berpndukan tali,, huh!!
first 2 memng aku tkut,, tp bila mta aku cm dh selesa lam hutan 2
okeh jew..
part hantu 2 pom aku x menjerit mc pompuan,, aku just jalan jew,,
haha cuz thu kan dyeowg 2 manusia..
bukan yg betoi pom...


then esok 2 da xplorace ckit sbelom balik...
best la kan dpt men2 air,,, hahaha
then masak mcm dok kem..
pkai pe yg ada..
yg sedihnye
garam pom xdak..
mknan semua tawaq..
tp berserah jew lah...
huhuhu

then lam kul 3 cm 2 bru lah leh balik umh...
smpai wang ulu kat kul 8 mlm jugk lah..
cuz singgah R&R gurun lagi tp yg belah KFC 2 lah...
aku start dri bendang man ag aku tido,
smpai gurun 2 aku jaga tp stil tido2 ayam ag,then terkejut tgk kete mak menghala ke sg petani...
bila kol mak ckp ak aa,, otw la ney...
ciss xckp awai2...klu x aku trun jah kt ctu..
ikut mak kau,,
hahaha



Reactions:

0 comments:

Post a Comment