Myspace Bubbles Note Generator




Sunday, December 30, 2012

tips saya

assalamualaikum,,, awak!! ha saya thu awk tgh reading my blog so bca ney,,, wajib!!!

1st Menangis lah puas puas 
ha ney pom boleh,,, alah xpew,,,orng xkan ckp ape2 kt awk lah,, serius sya ckp,, biarlah apa pom mereka ckp,, at least kita lega ckit tau,, n xsemestinya orng lelaki xleh ngis,, xpyh nk control mach lah,, ngis 2 xkan buatkan awk nmpak xhansem pom,, so ngis la puas2 k.. tp seminggu dh lah,, or 2 3 ary ckup lah,,, n pling baik sngt 2 jam lepas break,, nty jemu plak sya nk dgr awk ngis2 klahkan gurl... hahaha...Its okay kalau kau nak menangis tapi jangan sampai merosakkan diri awk. Menangis lepas tu terus tak pergi kerja,,, ha xmau3 cm 2,, keje 2 harus,, nk himpun duit kan,,, nk beli umah kan,,

2nd..bersukan/jogging.
ha ney kan awk selalu buat,,awk ckp bila jogging awk rsa tenag kan,, so better u do this,, jgn perap lm bilik n tgk fb or gmbq dya k.. gmbaq sya xpew... hahahaha

ketiga..luahkan kepada kawan-kawan yang awk percaya
ha yg ney saya pom boleh,,, hahahaha

mengaji al-Quran,,, ha ney yg 4,,
semlm kan sya dh suruh buat,,buat x??? hurm alhamdulillah klu wat,,  sya pom pergi jgk jemaah semlm kt masjid 2,, so sya buat,awk kna buat jgk kan???

dan yang terakhir sembahyang.
 Subhanallah ,awak  kalau kita sedih, bersembahyanglah. Sebab dengan sembahyang, kita dapat berkomunikasi dengan Allah swt. Paling best, bila semua orang dah tidur dan suasana senyap je. awak amik wudhuk dan bersembahyanglah dengan cahaya malap.


awk,, setiap insan d lahirkan dengan perassan,, yg berlalu biarkan berlalu,, saya pham pe yg awk lalui sekrng,, meng sakit bila orng yg kita syg pergi tinggalkan kita tnpa sebb.. biarkan dya dengan kehidupan dy,, kita dengan khidupan kita,, okeh?? n lepas ney awk azam,, kn nk msuk taon bru ney,, xmau dh d main2kan oleh gurl,, awk bukan xhansem tp cra awk 2 mybe dyeowg xsuka,, awk kena pham,, dya freehair,, mna lah nk g masjid klu dh rmbut perang cm 2.. awk pom nk dating time nk magrib,, g la pagi2 sebelom zohor 2,, then smpai zohor antaq dya blik,,, hahaha jahtkan sya???

Reactions:

0 comments:

Post a Comment