Myspace Bubbles Note Generator




Thursday, January 1, 2015

2014

cerita tahun 2014.. bagaikan tiada cerita..
azam tahun 2013 .. ada yg tercapai..
biarkan ia berlalu..
dan jgn sesekali buat azam cm tahun2 lepas,,

jadi nk cerita azam tahun ney...
ada la 2 3 hahahah..

first nk cari calon.. hahaha gatai!!! tp serius,, umur dh nak naik 23 ney,, calon xdew ag,, hahaha thu dek mak aku,,dya cop aku yg galak,, mulut ney gatai tp bila owg nak senang2 jew aku tolak. bukan memilih tp hati ney,, susah tol.. xthu la.. susah betoi nk terima.. masih lagi dlm angan2 cinta lama.. yg kesampaian 2.. cewahhh sayu jew ayat,, hahaha tah,bukan xpenah nk try tp xsmpai sebulan,aku jd cm mls,xnak lyan,, cm2 alasan,, anset hilang la,tlong mak la. haha last2 hanset hilang betoi,, sekali ngan sim plak 2.. naya betoi,, tok cik aku pom ada yg nak kenen2 kan aku tp wat bodo jew.. hahaha smpai dya yg letih nk ckp pasai 2 ngan aku,, hahahah

second nk maintain kan kewangan.. hahah ku temui cara baru nk simpan duet smpai habis sem.. iaitu sebulan hanya belanjakan RM500 sahaja.. so hujung sem xla menderita.. hahaha dh berpa sem asyik mkn meggi ja hujung sem.. n yes,sem 5 aku wt cm 2 menjadi kot,, haha leh berjln lagi hujung sem.. g peneng jew la..

third aku nk kurngkan ckit pemakanan aku y thap gila2 ney.. kurngkan mkan nasi waktu mlm atau mkn sari sekali jew nasi.. bnyakkan mkn syur n buah.. ahamdulillah,, trun la sedikt berat bdn aku,, da la owg ckp aku kurus,, hahaha senaman ckit2,, tp beb semput jgk aku,, hahahah

yg keempat,, maintain kan pointer,, jgn drop ag dh,, juz maintain jew mcm sekrng,, wlaupom xdekan kan tp at least jgn P1,, huh mslah tu klu P1.. mna nk cri duet nk byaq yuran,, huhuhu

klu ikut bnyak ag ney azam tp 2 lah t xtercpai dek akal plak,, hee..
mslah betol bila bnyak sngt yg kita nk tp xmampu,, semua kena usaha n makan msa,, so

BERUSAHA AC!!!!!


Reactions:

0 comments:

Post a Comment